Ingredients:
- Tomàquets vermells de branca (ni molt durs ni molt tous) li>
- Mozzarella li>
- Alfàbrega fresca en fulls li>
- Oli d’oliva li>
- Vinagre balsàmic li>
- Sal li>
- Olives negres li>
- Opcional: Salsa Pesto li>
Ul>
Elaboració:
Tallar els tomàquets a rodanxes (gruix a el gust). Disposar en un plat. Agafar la mozzarella i posar-la per sobre dels tomàquets tallada també a rodanxes. Després de rentar unes fulles fresques d’alfàbrega (alfàbrega de fulles grans, no la d’espantar els mosquits !! :), col·locar-les per sobre de la tomata i la mozzarella. Disposar els ingredients de manera que quedi els colors de la bandera italiana !!! Bella Italia !!. Per finalitzar posar sal a gust, les olives negres i un bon raig d’oli d’oliva de l’bo i un toc de vinagre balsàmic (optatiu)!
Per a qui vulgui es pot posar una mica de pesto per sobre o, si no de “olivada” (paté d’olives).
Buon Appetito !!!