Ingredients
- 4 ous
- 250gr de nata espessa
- Sal i pebre
- Nou moscada
- 2 carbassons
- Formatge feta
- Massa fallta
Preparació
El primer que farem serà tallar els carbassons sense pelar-los i ofegar-los en una paella amb oli, sal i pebre i espècies al gust. Un cop fetes, ho deixem reposar i mentre en un bol poseu els 4 ous sencers, afegiu-hi el pot de nata fresca espessa, poseu-hi sal i pebre i barregeu-ho bé tot perquè s’integrin bé tots els ingredients. En un motlle per quiche, col·locar la massa fallta i punxar-la amb la forquilla, al fons posar els carbassons i el formatge feta deixalla a trossets, afegir la barreja que hi ha al bol i per acabar i donar-li un toc més es pot afegir formatge emmental o gruyere ratllat. Ficar al forn per baix a 180 graus durant 20-25 minuts. Et voilà! C’est fait! Es pot acompanyar amb una amanida fresca Bon appétit!