Fins ara us hem receptes de la “famíglia” italianes però com ja us expliquem en una ocasió, hem viscut a França així que també tenim un ampli repertori d’exquisides receptes franceses que portem tota la vida hisenda a casa. La d’avui és una recta molt versàtil ia més a més per a l’estiu és perfecta perquè és fàcil de fer i sempre queda bé, vagis on vagis. Es pot menjar calent, tèbia i freda. L’endemà per dinar és també sempre benvinguda. A casa la fem molt amb bacó però aquesta em sembla més lleugera i apta també per a vegetarians així que és la de carbassó amb formatge feta. Queda riquíssima i molt gustosa.

Ingredients

  • 4 ous
  • 250gr de nata espessa
  • Sal i pebre
  • Nou moscada
  • 2 carbassons
  • Formatge feta
  • Massa fallta

Preparació

El primer que farem serà tallar els carbassons sense pelar-los i ofegar-los en una paella amb oli, sal i pebre i espècies al gust. Un cop fetes, ho deixem reposar i mentre en un bol poseu els 4 ous sencers, afegiu-hi el pot de nata fresca espessa, poseu-hi sal i pebre i barregeu-ho bé tot perquè s’integrin bé tots els ingredients. En un motlle per quiche, col·locar la massa fallta i punxar-la amb la forquilla, al fons posar els carbassons i el formatge feta deixalla a trossets, afegir la barreja que hi ha al bol i per acabar i donar-li un toc més es pot afegir formatge emmental o gruyere ratllat. Ficar al forn per baix a 180 graus durant 20-25 minuts. Et voilà! C’est fait! Es pot acompanyar amb una amanida fresca Bon appétit!

×
//
Whatsapp Studio Gatto